Rosenhaven Frederiksgård

Afstand: 14.00 Km

Træd ind i en verden af fred, harmoni og en uimodståelig duft af blomster overalt i besøgshaven på øen Als!

Oplev en eventyrlig dag i vores romantiske Engelsk-inspirerede besøgshave på Als!

Er I en forening, veteranklub, strikkeklub, pileflette gruppe, kollegaer, eller bare venner på tur? Så er vores have det perfekte sted for jer at opleve en uforglemmelig dag sammen!

I over 20 år har min mand og jeg arbejdet på at forvandle en stor del af vores 15.000 m2 store grund til en romantisk have med små søer, bæk og hyggelige stier. Nu vil vi gerne byde jer velkommen til vores paradis, hvor I vil blive mødt af en overflod af roser, stauder, buske, træer og sommerblomster.

Gennem årene har vores have været besøgt af folk fra hele verden, og vi er stolte over at have budt velkommen til et utal af besøgende, der kommer igen og igen for at opleve den unikke charme og stemning, vores have har at tilbyde.

Vores have har været omtalt i adskillige artikler i aviser, have og ugeblade, og vi har haft den ære at være særligt udvalgt som besøgshave i forbindelse med World federation of roses, eller rosernes verdenskongres "A fairytale of Roses " i 2018.

Tag jeres madpakker med og nyd en hyggelig picnic i haven. Vandre ad snoede stier, find hyggelige kroge og slå jer ned på en af de mange siddepladser. Fra de første spæde forårsblomster til de gyldne efterårsfarver er der altid noget smukt at se og opleve i vores have.

I vores aftægtshus venter kaffen serveret på smukt rosenporcelæn. Træd ind i de gamle stuer, der er smukt pyntet med duftende buketter, og lad jer fordybe i charmen og atmosfæren fra fortiden. Vores aftægtshus er mere end bare et sted at købe kaffe - det er en oplevelse i sig selv!

Vores have er åben fra 31. maj og fredag, lørdag og søndag i juni fra kl. 13 - 17 
og du kan finde yderligere information om åbningstider, se billeder og læse referencer fra tidligere besøgende på vores hjemmeside www.rosenhaven-frederiksgaard.dk

Eller følg os på facebook siden Rosenhaven i Frederiksgård.

I er også velkomne til at kontakte os via telefon på mobil nr. +45 40 21 55 25 eller sende os en e-mail på marianne@rosenhaven-frederiksgaard.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig dag fyldt med blomster og stedets historie.

Marianne og Kurt samt hunden Qiwi. Opdateret af: Destination Sønderjylland - Sønderborg  | info@visitsonderborg.com
Haveskulptur i et væld af lysrødt i Rosenhaven Frederiksgård Fotograf: Marianne Renner Lauritsen
Havehygge på øen Als hos Rosenhaven Frederiksgård Fotograf: Marianne Renner Lauritsen
Pragtrose i lyserødt hos Rosenhaven Frederiksgård Fotograf: Marianne Renner Lauritsen
Hyggelig have med lysthus hos Rosenhaven Frederiksgård Fotograf: Marianne Renner Lauritsen
Hyggehjørne med cafésæt i Rosenhaven Frederiksgård Fotograf: Marianne Renner Lauritsen
Huset ved Rosenhaven Frederiksgård Fotograf: Marianne Renner Lauritsen