Sønderborg Slot

Sønderborg Slot er grundlagt som borg i første halvdel af 1200-tallet. Nu fungerer Slottet som museum med lokalhistoriske samlinger fra middelalderen til nutiden. Der er mest fokus på de slesvigske krige 1848-1850 og 1864. Museet viser desuden udstillinger om søfart, tekstiler, håndværk og en mindre kunstsamling med værker af fremtrædende sønderjyske malere gennem tiderne.

28 minutter fra hotellet

Gråsten Slot

Gennem hele sit liv i Danmark nød Dronning Ingrid at samle familien omkring sig på Graasten Slot. I 1935 bliver hun gift med den senere Frederik 9., og de får overdraget slottet som sommerbolig. Der har ligget flere slotte på stedet siden 1500-tallet. Det nuværende slot er det tredje i rækken og er fra 1759. I dag er slottet stillet til rådighed for Dronning Margrethe.

34 minutter fra hotellet

Museum 1864 ved Dybbøl Banke

På Historiecenter Dybbøl Banke træder du direkte ind i de dramatiske dage under krigen i 1864. Du bliver selv en del af dramaet, og du får ny viden om et af Danmarkshistoriens vigtigste slag.

28 minutter fra hotellet

Gendarmstien

Gendarmstien er en af Danmarks smukkeste kystvandreruter. Det varierede landskab, der bugter sig langs fjordens kyster, byder både på et rigt dyre- og planteliv, mange interessante biotoper og en helt unik historie. Det perfekt valg til en smuk gåtur eller cykeltur.

50 minutter fra hotellet

Universe Science Park

Universe Science Park er oplevelsesparken, hvor sjov er en videnskab! Få spændende oplevelser med hele familien i Syddanmarks største og sjoveste oplevelsespark. Her kan I lege jer til viden om naturvidenskab og teknologi i et forunderligt univers. Parken garanterer værdifulde øjeblikke og masser af fantastiske udfordringer for alle.

5 minutter fra hotellet

Besøg Flensborg

Flensborg er det oplagte valg for en shoppetur, om du ønsker at shoppe i et shoppingcenter eller ude i den friske luft. Du finder Fördepark i Flensborg, som er et kæmpe shoppingcenter på hele 47.000 m2. Derudover finder du mange butikker i byens centrum og især i gågaden Holmen.

1 time fra hotellet

Ude efter mere?

Hvad skal man se og opleve omkring Nordborg?

Als er spækket med skønne oplevelser! Lige fra større seværdigheder, fantastiske madoplevelser og sjove aktiviteter til dig, som elsker at bevæge dig.
De mange muligheder er blot en kort tur fra Nordborg!

 Få inspiration til din næste oplevelse her

Se flere oplevelser