Escape House Sønderborg

Afstand: 16.25 Km

 | 26 39 99 00 |  rubilee@outlook.dk |  http://www.escape-house.dk | 
Hos Rubilee's Escape House i Sønderborg garanterer vi fuld plade på Da Vinci-værdige gåder, koder og mysterieløsning, et generøst drys Sherlock vibes og et nervepirrende kapløb mod tiden...

Vores 5-stjernet Escape Room er en spændende oplevelse for hele familien

Klar på en udfordring? I Rubilee’s Escape House skal I finde jeres indre Sherlock Holmes-evner frem, og vise at I kan arbejde sammen som et team.

Vælg ét af vores to tema-rum: 'Academy of Magic' inspireret af Harry Potter universet, eller '1864 spy' som tager udgangspunkt i en ægte spionhistorie fra Sønderborg under krigen i 1864. Vi låser jer nu inde i jeres valgte rum, og I har herefter præcis 60 min. til at fuldføre missionen og slippe ud!

Rummet er fyldt med ledetråde, koder, nøgler og gåder som I skal samarbejde om at løse for at slippe fri. Tænk ’Da Vinci mysteriet’ møder ’Sherlock Holmes’ og ’Indiana Jones’. I skal kommunikere, observere og tænke kreativt – alt imens uret tikker og adrenalinen pumper rundt i kroppen!

Besøg os hvis I har lyst til en sjov og anderledes aktivitet, hvor I for en time bliver en del af en helt anden verden (uden smartphones og andre forstyrrelser)…

Børn u. 7 år prøver gratis i følgeskab med voksne, da sværhedsgraden gør at de ikke får det fulde udbytte ud af oplevelsen. De kan dog sagtens hjælpe til med nogle af opgaverne inde i rummene, selvom vi primært henvender os til større børn, teenagers og voksne.

I kan være 2-8 deltagere i et rum ad gangen, og alle ledetråde er på både dansk og engelsk.

Åbningstider:
Mandag - onsdag: 12.30 - 20.00
Torsdag - lørdag: 12.30 - 23.00Opdateret af: Destination Sønderjylland - Sønderborg  | info@visitsonderborg.com
Fotograf: Escape House Sønderborg
Fotograf: " Copyright: Escape Room Sønderborg
Fotograf: VisitSønderborg Copyright: Escape House Sønderborg
Fotograf: VisitSønderborg Copyright: Escape House Sønderborg
Fotograf: VisitSønderborg Copyright: Escape House Sønderborg