Musik og dans på Hotel Nørherredhus

Få en ægte sønderjysk oplevelse

  lørdag d. 28. september 2024 kl. 00:00

Lørdag den 28. september afholder Mark og Christoffer koncert på Hotel Nørherredhus, og du kan opleve dem på et ægte sønderjysk ophold!

Opholdet inkluderer:

Ankomst: Fredag 27. september 2024

 • Kaffe og katrineblommekage ved ankomst
 • 2 retters klassisk sønderjysk menu
 • Overnatning i delt dobbeltværelse

Lørdag 28. september 2024

 • Det store morgenbord
 • Sønderjysk buffet mellem kl. 17.30 og 19.30
 • Koncert med Mark og Christoffer
  Læs mere kunstnerne
 • Overnatning i delt dobbeltværelse

Søndag 29. september 2024

 • Det store morgenbord
 • Goodiebag ved afrejse (1 stk. pr. værelse)

Pris pr. person: Kr. 1.500,-
(ved 2 personer i delt dobbeltværelse)

Koncerten afholdes i samarbejde med Olferts Venner - den lokale kulturelle forening

BOOK HER


Køb billet uden overnatning

KØB BILLET


OM MARK & CHRISTOFFER

Siden duoens dannelse i Sønderborg i 1999, har Mark & Christoffer holdt fast i den samme opskrift: to sangstemmer, to guitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

Mark Dixon & Christoffer Brodersen har for længst fundet melodien og er beviset på, at to musikere med håndværket i orden kan få magi til at opstå, når stemmer mødes.
Igennem 25 år har de udviklet deres særlige lyd, så den afspejler deres musikalske ophav i den danske og internationale sangskat.

Begge er de født og opvokset i Sønderjylland, og de bruger stolt det sønderjyske sprog i deres koncerter, hvilket tilføjer en autentisk og jordnær følelse til deres optrædener.

CHRISTOFFER BRODERSEN

(f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.
I det sønderjyske har Christoffer især gjort sig bemærket som solist ved En Søndag På Als samt ved talrige koncerter i Alsion.

I perioden 2007-2013 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA.

Han er i dag freelance sanger og skuespiller, bosiddende i København

MARK DIXON

(f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year".

Mark har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar.

Mark er en flittig brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark, og kan derudover også opleves i Duoen "Mark Dixon & Thomas Albrechtsen" og i showorkesteret "Festmaskinen"