Bustur - I Krig og Kærligheds Fodspor

Afstand: 15.92 Km

 | 74423555 |  info@visitsonderborg.com | 
Se lokationer fra filmen ”I Krig og Kærlighed”.

På en guidet bustur for grupper. 

Den 11. november 2018, på 100 års dagen for første verdenskrigs afslutning, var der premiere på Fridthjof filmen "I Krig og Kærlighed". En historie som er inspireret af Karsten Skovs roman "Knacker" Kom med på denne historiske halvdagstur rundt til nogle af de steder, hvor scenerne til filmen er optaget. Med på turen har vi en lokal guide, som udover at være guide, også har assisteret ved optagelserne.

Turbeskrivelse:
Turen starter ved Sønderborg Slot, hvor der vil være velkomst og fortælling om de optagelser som blev lavet ved Sønderborg Havn.

Efter påstigning kører vi til Ballebro Færgekro, hvor vi tager Færgen Bitten over til Hardeshøj og fortsætter mod Havnbjerg Mølle, som var hovedlokation i filmen. Vi besøger Havnbjerg Mølle og ser Havnbjerg Kirke udefra. Efter nogle spændende fortællinger ved Havnbjerg, fortsætter bussen mod Augustenborg Slot og derfra returnerer bussen til Sønderborg.

Varighed ca. 4 timer.
Husk påklædning efter vejret.
Mødested: Parkeringspladsen foran Sønderborg Slot.

OBS:
Turen henvender sig til busgrupper og turoperatører.
Pris: Forespørg et tilbud med eller uden forplejning.

Opdateret af: VisitSønderborg  | info@visitsonderborg.com
Fotograf: Andreas Bastiansen Copyright: Fotograf: Andreas Bastiansen
Thure Lindhardt og Tom Wlaschiha griner og hygger sammen foran Havnbjerg Mølle Fotograf: Andreas Bastiansen Copyright: Fotograf: Andreas Bastiansen
Fotograf: VisitSønderborg Copyright: Havnbjerg Mølle