Nørherredhus Hotel kan tilbyde overnatning til rimelige priser og gør det dermed billigt og nemt at tage på ferie, kursus eller forretningsrejse. Hotellet ligger ikke langt fra Sønderborg og tæt ved skov, strand og gode fritidsaktiviteter som golf, jagt og sejlsport.

Nørherredhus Hotel og Konference kan tilbyde overnatning til rimelige priser og gør det dermed billigt og nemt at tage på ferie, kursus eller forretningsrejse. Hotellet ligger ikke langt fra Sønderborg og tæt ved skov, strand og gode fritidsaktiviteter som golf, jagt, sejlsport, badestrand og Universe Oplevelsesparken.

Hotel Nørherredhus kan tilbyde 25 standard dobbeltværelser, 12 nye og moderne Comfort dobbelt-værelser, 4 standard familieværelser og 8 nye og moderne Comfort familieværelser, hvoraf 4 er handicap- og allergivenlige.

Nørherredhus Hotel og Konference er det ideelle sted til dig, der leder efter god overnatning i Sønderborg-området. Samtlige værelser er med eget brusebad/toilet, TV, skrivebord og gratis WIFI. Desuden mange grønne områder og fri parkering, også for busser.

Værelserne og fællesarealerne er indrettet med lyse og venlige samt varme vægfarver, dekoreret med kunst af skiftende malere. I vores værelser er der plads til opredning så børnene også får en god oplevelse. Alle værelser er rummelige og dejligt lyse. Vores 4 standard familieværelser er beliggende med egen indgang på østsiden af hotellet. 

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Tilbring et par afslappende dage i hyggelige omgivelser på Hotel Nørherredhus.

Læs mere

Trænger I til et afbræk fra hverdagen? Hotel Nørherredhus tilbyder weekendophold til billige priser. 

Læs mere

Tag på golfophold på Hotel Nørherredhus. Vi samarbejder med en række af Danmarks bedste golfklubber. 

Læs mere

På Hotel Nørherredhus kan du få håndværkertilbud til fordelagtige priser. 

Læs mere

Opholdstyper

Ophold til enhver smag og lejlighed


Siden blev udskrevet fra: https://www.nhhus.dk/overnatning/ Udskrevet kl. 10:45 - tirsdag d. 12. november 2019