Nørherredhus Hotel kan tilbyde overnatning til rimelige priser. Hotellet ligger ikke langt fra Sønderborg og tæt ved skov, strand og gode fritidsaktiviteter som golf, jagt og sejlsport.

5 km fra hotellet ligger Mjelds Sø, som i løbet af 2005/2006 blev forvandlet fra afvandede og drænede marker til en smal og dyb ferskvandssø med et spændende plante- og dyreliv. I hver ende af søen er der p-pladser med picnic-borde. Der går en sti på nordsiden af søen, så du kan nyde en dejlig gåtur og opleve det rige dyreliv. 

For historieinteresserede er der et væld af oplevelsesmuligheder og her kan Historiecenter Dybbøl Banke varmt anbefales. Her kan man på egen krop opleve omstændighederne omkring et af Danmarkshistoriens store militære nederlag, og kører man ned langs Als kyst, kan man komme ud til det sted, hvor preusserne gik i land, og senere indtog store dele af Danmark. Man finder stadig mange af de såkaldte "krigergrave" - steder hvor danske soldater faldt i kamp - i landskabet på Als.

På Als ligger selvfølgelig også Universe (tidligere Danfoss Universe) med et væld af naturvidenskabelige attraktioner og lærerige oplevelser.

Pris kr. 595,- pr. person pr. døgn (min. 2 nætter) 

  • 2 retters menu eller buffet hver dag
  • Stor dansk morgenmadsbuffet hver dag 

Enkeltværelsestillæg kr. 300,- pr. person pr. døgn
Lørdagstillæg kr. 100,-

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.