Opholdstyper

Ophold til enhver smag og lejlighed

Nørherredhus Hotel kan tilbyde overnatning til rimelige priser og gør det dermed billigt og nemt at tage på ferie, kursus eller forretningsrejse. Hotellet ligger ikke langt fra Sønderborg og tæt ved skov, strand og gode fritidsaktiviteter som golf, jagt og sejlsport.

Hotel Nørherredhus kan tilbyde 29 dejlige, moderne værelser til de rejsene, der leder efter god overnatning i Sønderborg-området. Alle hotelværelser har fladskærms TV med et bredt udvalg af programmer til både voksne, børn, og den forretningsrejsende. På hele hotellet er der adgang til trådløst internet.

Værelserne er indrettet med varme vægfarver samt moderne kunst, malet af Anne Mette Jensen. I vores værelser er der plads til opredning så børnene også får en god oplevelse. Alle værelser er rummelige og dejlig lyse. Vores 4 familieværelser er beliggende med egen indgang på østsiden af hotellet. 

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Tilbring et par afslappende dage i hyggelige omgivelser på Hotel Nørherredhus.

Læs mere

Trænger I til et afbræk fra hverdagen? Hotel Nørherredhus tilbyder weekendophold til billige priser. 

Læs mere

Tag på golfophold på Hotel Nørherredhus. Vi samarbejder med en række af Danmarks bedste golfklubber. 

Læs mere

På Hotel Nørherredhus kan du få håndværkertilbud til fordelagtige priser. 

Læs mere

Booking

Reception

Receptionen er bemandet i følgende tidsrum:

Man-Lør fra kl. 07.00 - 22.00
Søndag fra kl. 07.00 - 21.00