Velkommen

til Nørherredhus

Hotellet har 49 værelser, 12 nye og helt moderne dobbeltværelser, 25 renoverede dobbeltværelser, 4 familieværelser og 8 helt nye og moderne familieværelser hvoraf 4 er både handicap- og allergivenlige. Samtlige værelser er med eget brusebad/toilet, TV, skrivebord og gratis WIFI.

Fra hotellets hyggelige restaurant Bitten er der udsigt til hotellets grønne områder. Maden tager udgangspunkt i retter med inspiration fra det franske og nye nordiske køkken med fokus på årstidens friske og lokale råvarer.

Hotellet har kursus- og mødefaciliteter fra 2-550 personer, samt selskabslokaler med plads fra 15 til 400 gæster og en stor moderne teaterscene og -sal.

Oplevelsesparken Universe ligger blot 3,5 km fra hotellet og byder på et væld af naturvidenskabelige attraktioner og lærerige oplevelser. Desuden en smuk og oplevelses-værdig blomster-park. Nordborg sø ligger i gåafstand fra hotellet. Turen rundt på søstien er 7,5 km lang og indbyder til en gå eller cykeltur. Der er 5 km til dejlig sandstrand og mulighed for aktive maritime oplevelser.

Reception

Åbningstider i Receptionen:

Bemandet kl. 07.00 til kl. 18.00.

Kl. 18.00 til kl. 21.00:
Venligst henvendelse i Restauranten.

Nattevagt tlf. 27893571
(Kun sen ankomst og nødsituationer).

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)
(*)