Velkommen

til Nørherredhus

Hotellet har 25 dobbeltværelser alle med eget bad/toilet, TV, skrivebord og gratis WIFI. Derudover er der 4 familieværelser beliggende med egen indgang på østsiden af hotellet i den såkaldte Teaterkælder. Efter Danske Hotellers overtagelse af Nørherredhus d. 1. marts 2016 er der planlagt at udbygge med yderligere 20 værelser.

Fra hotellets hyggelige restaurant er der udsigt til hotellets grønne områder. Maden tager udgangspunkt i retter med inspiration fra det franske og nye nordiske køkken med fokus på årstidens friske og lokale råvarer.

Hotellet har kursus- og mødefaciliteter fra 2-550 personer, samt selskabslokaler med plads fra 15 til 400 gæster og en stor moderne teaterscene og -sal.

Oplevelsesparken Universe ligger 4 km fra hotellet og byder på et væld af naturvidenskabelige attraktioner og lærerige oplevelser. Nordborg sø ligger i gåafstand fra hotellet. Turen rundt på søstien er 7,5 km lang og indbyder til en gå eller cykeltur. Der er 5 km til dejlig sandstrand og mulighed for aktive maritime oplevelser.

Reception

Receptionen er bemandet i følgende tidsrum:

Gældende i perioden d. 1/10-17 - 30/4-18

Man-Lør fra kl. 07.00 - 21.00
Søndag fra kl. 07.00 - 21.00

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)
(*)